“Jeg har vært på kurs!”, sier de. Lo alltid litt av disse typene som til stadighet dro på kurs. Men her er jeg altså full av verdifull kunnskap om konflikthåndtering, samhandling og kommunikasjon. En god del karamellpudding og litt smådvassen krepsehaleforrett ble meg til dels også. Som tillitsvalg-to-be går jeg gradene i Utdanningsforbundets kursrekke og var nå kommet til tredje stadium VOKS – videregående opplæroing i kommunikasjon og samhandling. Her var det forelesninger, gruppearbeid, dialoger og monologer samt vinneren rollespill.

Jaggu fikk jeg ikke bakhodet mitt på nett også (se bilde – meg til høyre). Det er jo en aldri så liten homage til første gangen undertegnede var på trykk i avisen – heimbygdas Gjengangeren – da jeg overvar et litt forvirrende dukketeater på Gannestad. Da fikk jeg bakhodet og en del av høyrearmen til seksåringen på trykk. Klart det var stas. Klart det var stas.

Min gode våpendrager, Jørn Lund, derimot har bedre grunner til å komme både på trykk og på nett etter sin innsats i NM i badminton. For en helt!

Advertisements